FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

4 Fede Trenchcoat Til Mænd

trenchcoat

En trenchcoat er et meget overset stykke overtøj, som langt flere bør eje. En frakke der kan hjælpe dig igennem kulde- og regnsæsoner med stil. Den første trenchcoat kom til verdenen i år 1879. Manden bag var ingen mindre end Thomas Burberry.

Og ja, du gættede rigtigt – skaberen bag high-end brandet Burberry.

Burberry satte dermed standarden for herre trenchcoats, som de fleste også følger i dag: dobbeltbryst knappe lukning, bred krave, to lommer foran og et bælte. Disse elementer er essentielle.

En klassisk og billig trenchcoat

De fleste vælger at gå med den billige løsning, derfor starter vi indlægget ud med det fedeste af det billigste. Denne frakke er fra Only & Sons og har en vejledende pris på 599 DKK, men vi har fundet den til 299 DKK her.

sort trenchcoat only & sons

Ønsker man at fuldende et look der inkluderer denne type frakke i farven sort, så kan det bestemt anbefales med et hvide sko. Det kunne f.eks. være et par Fred Perry Spencer Leather sneakers.

Det moderne valg fra Audace

Den herre trenchcoat vi har valgt her, er et mere moderne valg end ovenstående. Dette ses især på farven, som er lysegrå, men også i frakkens snit. Derudover kommer frakke fra Audace Copenhagen, som generelt ikke er bange for at udfordre de klassiske tøjstykker med et moderne tvist.

trenchcoat grå audace

Nogle af produkterne i denne artikel er udgået, vi opdaterer hurtigst muligt listen…