FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

7 Fede Tommy Hilfiger Ure Til Mænd

tommy hilfiger ure

Tommy Hilfiger er en af verdens ledende designer brand med et internationalt renomme, hvis essens er den amerikanske casual stil med et tvist. Brandet er kendt for at levere premium kvalitet, hvilket også gør sig gældende ved Tommy Hilfiger ure.

De fleste tænker at et Tommy Hilfiger ur må være ret dyrt, men det er faktisk ikke tilfældet. Priserne på de ure vi har fundet til vores liste, spænder fra 750 kr. til 1600 kr., hvilket må siges at være relativt billige ure.

Orker du ikke scrolle hele vores liste igennem, kan du se to ure der imponerer os mest her:

Vores valg af Tommy Hilfiger ure til mænd

Da vi lavede denne guide valgte vi ud fra egen subjektive smag, hvorfor det ikke er sikkert at du er enig. Hvis du ønsker at se på flere ure end dem vi har fundet, kan du klikke her.

TOMMY HILFIGER 1791778

Et lækkert herreur fra Tommy Hilfiger som virkelige udtrykker elegance og komfort. Dette ur er et såkaldt chronograph og har derfor mange funktioner. Uret kommer med læderrem som sikrer at komforten er i top.

TOMMY HILFIGER 1791778

TOMMY HILFIGER 1710426

Dette ur er et elegant ur fra Tommy Hilfiger og går under kategorien dress-watch. Et ur der vil klæde ethvert jakkesæt og måske især et navy jakkesæt der passer til urskivens farve. Stilen på dette ur er meget minimalistisk og kan derfor kun bruges til at tjekke klokken og datoen, men dette er også årsagen til at uret virker ekstra elegant. Urkassen sidder på en stål-rem i en kvalitet som er typisk for ure i denne prisklasse.

TOMMY HILFIGER 1710426

TOMMY HILFIGER 1791559

Dette Tommy Hilfiger ur er endnu et chronograph, som har mange funktioner og et lækkert design. Vi har valgt dette ur til listen, fordi vi ikke mener man kan lave en liste over fede ure, uden at inddrage et chronograph ur, hvor remmen er en blanding af guld(farve) og stål. Et virkelig lækkert ur, der er oplagt, hvis man er til et funktionsrigt ur og ikke er bange for guld.

TOMMY HILFIGER 1791559

TOMMY HILFIGER 1791796

Her har vi en af de mere “onde” Tommy Hilfiger ure, der har en mørkegrå farve i børstet stål look. Et ur som vi synes kunne tendere favorit i kategorien hverdags-ur, fordi den passer rigtig godt til alle outfits der er knap så formelle.

TOMMY HILFIGER 1791796

TOMMY HILFIGER 1791783

Ingen ur-liste uden guldur, og denne liste skal ikke være en undtagelse. Dette er et Tommy Hilfiger guldur, der virkelig bare ser godt ud da sammensætning af skivens farve og guld-remmen bare spiller.

TOMMY HILFIGER 1791783

TOMMY HILFIGER 1710393

Dette er en af de mere klassiske ure, som også er et dress-watch. De brune læderremme er ved at blive eftertragtede igen og det kan man jo godt forstå. Dette chronograph ur består af en brun lædderrem, stål urkasse og en blå sunburst skive.

TOMMY HILFIGER 1710393

TOMMY HILFIGER 1791792

Dette Tommy Hilfiger ur er ovre i sportsur-kategorien, hvilket ikke kun er på grund af et mere sporty look end de resterende. Men også fordi man tydeligt kan se, at komfort har været i hovedsæder under design af denne, med læderrem og de mange funktioner som et chronograph ur nu engang besidder.

TOMMY HILFIGER 1791792

Tommy Hilfiger ure er oplagte førstegangsure til mænd

Hvis man er på udkig efter sit første ure, så behøver man ikke lede længere. Tommy Hilfiger ure er oplagte som førstegangsur, da man ved at brandet leverer topkvalitet og i en pris der er overkommelig. Så er det jo bare om man kan finde noget, der designmæssigt er tilfredsstillende.

Hvis ikke man kan det, findes der mange andre brands, der designer og producerer ure i samme prisklasse. Man kan f.eks. kigge på Casio, Sekonda eller Seiko.