FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Canada Goose Jakke: Her er de 3 bedste (2020)

canada goose jakke

Canada Goose er et designer brand, der er kendt i hele verden. De er faktisk en af de mest kendte brands indenfor vintertøj i høj kvalitet. Indenfor kvalitet er de på niveau med brands som for eksempel Moncler.

Udover at en Canada Goose jakke kan holde dig varm og komfortabel, så er den også lavet af de bedste materialer, hvilket gør at jakken kan holde til mange vinter-sæsoner. Selvom en Canada Goose jakke ved første øjekast kan virke dyr, så kan holdbarheden godt retfærdiggøre dette.

Nedenfor er vores 3 bud på de bedste Canada Goose jakker til vintersæsonen 2020/2021:

1. Canada Goose Wyndham

canada goose wyndham

2. Canada Goose Langford

Canada Goose Jakke: Her er de 3 bedste (2020)

3. Canada Goose Wyndham (Camo)

Canada Goose Jakke: Her er de 3 bedste (2020)

Typer af jakker

Canada Goose designer og producerer mange forskellige jakker, så der findes jakker der afdækker de fleste behov og præferencer.

En af de bedste ting ved virksomheden, er at de differentierer mellem størrelse og pasform. Størrelsen er typisk statisk, hvorimod pasformen er mere fokuseret på kropstype. Her er Canada Goose anderledes end andre brands, der udelukkende tilbyder forskellige størrelser og ikke pasforme.

Canada Goose jakker er produceret i en bred række størrelser, fra small til XXXX-large. Derudover har de mange forskellige pasforme som: Slim fit, regular fit og relaxed fit.

Slim fit

Denne pasform sidder tættere på kroppen end en gennemsnitlig pasform. Hvis du ønsker en jakke der passer godt på kroppen og samtidig er tætsiddende bør du vælge denne pasform.

Regular fit

Regular fit er den mest almindelige pasform. Hvis du gerne vil have en jakke der sidder lidt løst, bør du vælge denne pasform.

Relaxed fit

Relaxed fit er den mest løse pasform fra Canada Goose. Idéen bag pasformen er, at der er plads til at man kan have mange lag tøj inde under, hvis man befinder sig i meget kold klima.