FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

De Legendariske Kawasaki Sko

kawasaki sko

Når det kommer til snakken omkring mode indenfor sko, kommer man ikke uden om Kawasaki sko. De legendariske canvas sneakers fra Kawasaki, var nærmest allemandseje for et årti siden. Men de populære Kawasaki sko er på tilbagetogt og er begyndt at dukke op i gadebilledet igen.

kawasaki sko original canvas sort

Skaberne bag de populære Kawasaki sko

Kawasaki footwear som brandet hedder, var oprindeligt opstartet for at lave gode sko til badminton. Det startede med to danske elite badmintonspillere, som ønskede at skabe de bedste sko på markedet til dette. I dag er det mere kendt som et mode-brand der laver fede, men billige sko.

Kawasaki Original Canvas

Siden lanceringen af Kawasaki Original, blev skoene et kæmpe hit både nationalt og internationalt. Dette gør sig selvfølgelig gældende indenfor badmintonverdenen, men i lige så høj grad indenfor andre sportsgrene og modeverdenen generelt. Herunder blev de især flittigt anvendt til indendørs fodbold, hvor selveste Michael Laudrup også var en stor fortaler. Han beskrev skoene som en absolut favorit, når det kom til indendørs fodbold.

Find Kawasaki sko forhandler

Hvis du leder efter en forhandler af de klassiske sko, så har vi fundet den billige forhandler her. Skoene koster 399,- DKK og fåes i alle de forskellige farver og modeller.