FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Seiko Ure: Her Er De 7 Fedeste

seiko ure

I denne artikel har vi fokus på nogle af de bedste Seiko ure, af nyere årgang. Uanset om du er ur-samler eller førstegangs køber af Seiko, så vil der helt sikkert være noget brugbart for dig på denne liste. Vi har i denne artikel fundet ure frem i alle de forskellige design- og prisklasser.

Historien bag Seiko

Før vi starter listen, er det kun passende med en kort præsentation af brandet. Seiko (Officiel website) er et Japansk selskab der har eksisteret siden 1880’erne og deres historie er mindst lige så interessant som de ure de designer og producerer.

seiko ure logo

Selskabets historie udspillede sig i Ginza, Tokyo i år 1881, hvor Kintaro Hattori solgte og reparerede ure. Elleve år efter dette blev Seikosha stiftet, et brand der producerede egne ure.

I år 1923 skiftede navnet fra Seikosha til Seiko som konsekvens af et jordskælv der ruinerede Seikosha’s eneste fabrik. Det første Seiko ur blev derfor solgt i år 1923.

De 7 Fedeste Seiko Ure

Nedenfor er vores endelige liste, med vores bud på de fedeste Seiko ure på markedet. Prislejet spænder cirka fra 1.000 DKK til 2.000 DKK, hvilket også vil sige at brandet generelt går under kategorien billige ure. Selvom det for nogen kan virke som mange penge for et ur, så er det altså stadig en den billige ende.

Seiko Dial Stainless Steel Automatic

Dette ur er et klassisk tool watch, der ikke nødvendigvis bliver grimmere af lidt småskrammer. Den er nemlig skabt til at blive benytte, og ikke blot et pynteur. Et klassisk ur med stål lænke og sort krans og skive.

Seiko Dial Stainless Steel Automatic

Seiko Chronograph SSB383P1

Med dette ur, får man mange funktioner for pengene. Der er nemlig tale om et Seiko Cronograph med sort læderrem og champagnefarvet skive.

Seiko Chronograph SSB383P1

Seiko Solar Chronograph SSC715P1

Et af de nyere og mere innovative seiko ure, som har et quartz ur-værk som genoplades af sollys. En elegant klokke med stålrem og materet sort skive.

Seiko Solar Chronograph SSC715P1

Seiko Classic SUR307P1

Dette ur er et klassisk dresswatch og passe forrygende til et fint jakkesæt. Elegancen i uret skabes ved et minimalisitisk design, hvilket især kan noteres på ur-skiven som ikke har en eneste unødvendig detalje.

Seiko Classic SUR307P1

Seiko SUR341P1

Dette er endnu et dresswatch fra Seiko, denne er blot med blå sunburst urskive, hvorimod den ovenfor var med hvid skrive. Derudover kommer den også med en anderledes stålrem og et par ændrede detajler på urskiven.

Seiko SUR341P1

Seiko SUR212P1

Man kan ikke lave et komplet liste med fede ur, uden at det indebærer et guld ur. Derfor har vi taget denne med, som vi mener er det absolut fedeste Seiko guld ur der er produceret.

Seiko SUR212P1

Seiko 5 Sports Automatic

Dette ur er et ægte sports ur, hvor der har været fokus på nyttige funktioner til sport og komfort. Derfor er dette ur lavet med en mere komfortabel rem, også selvom der svedes lidt.

Seiko 5 Sports Automatic

Afrunding på Seiko Ure listen

Ovenfor er altså vores bedste bud på, hvilke Seiko ure man bør erhverve sig. Smag vil selvfølgelig altid være subjektiv, og hvis ikke vi fandt noget der faldte i god jord hos dig, så kan vi anbefale DitUr.dk(se udvalg her) som har et bredt udvalg af Seiko til skarpe priser.